Welkom bij ANN

ANN, voluit Acquisitiebureau “Noord-Nederland”, is een facilitair CallCenter in het noorden van het land. Met een team van meer dan 30 medewerkers verzorgen wij de dagelijkse werkzaamheden voor diverse grote en middelgrote ondernemingen uit Nederland.

Door de geringe omvang van ons bedrijf is er sprake van korte communicatielijnen. Dit uit zich in een ontspannen werksfeer, een flexibele instelling van zowel ons bedrijf als onze medewerkers. Daarnaast zijn wij van mening dat wij hierdoor onze kwaliteit kunnen waarborgen met een hoog rendement.

Voor onze dienstverlening maken wij gebruik van moderne efficiënte applicaties. Software applicaties die u in staat stellen de gegevens één op één over te kunnen nemen in uw eigen CRM-systemen.

Voortdurend zijn wij, Acquisitiebureau “Noord-Nederland”, bezig de processen te verbeteren en worden nieuwe diensten, producten zelf ontwikkeld en staan wij open voor innovatieve ontwikkelingen.

Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn er bijzonder trots op al meer dan 20 jaar voor dezelfde opdrachtgevers te mogen en kunnen werken.